Chaos Group Official Partner

O iCapp


iCapp - kompanija koja stoji iza rhinoreverse™iCapp logo

iCapp GmbH je osnovana Februara 2000 od strane Dr. Stefan Schmälzle i Dr. Jörg Danzberg. Naša osnovna delatnost sastoji se od razvoja softvera za dizajn i modelovanje površina slobodnih formi. Da biste iskoristili našu konkurentnu NURBS-matematiku i formiranje tehnologije mi se koncentrišemo na tržišta:

modell porsche

Lice modela sa spoljne strane panela za Porsche sa osnovnim profilima na doteranom kalupu

1. Pravljenje alata u konstrukciji karoserije vozila

Koristeći naš softver PanelShop, korisnik je u mogućnosti da automatski izračuna velike delove lica ili složene uređene kalupe (vidi sliku 1) za dizajn. Oblici će se razmotati i ne parametarsko zaokruživanje traka biće ponovo transformisano u lica oštrih ivica. Kupci su OEM automobilske industrije, kao i njihovi dobavljači.


haus

Rekonstruisana lica na osnovu izmerenih tačaka

2. Dizajn i inženjering

Nove metode za brzu aproksimaciju lica su razvijene da rešavaju tipične zahteve zadataka revirzibilnog inženjeringa. Zgodan nezavisan softver i štedljiv dodatak za Rhinoceros su sada dostupni. Obraćamo se, našim softverom lakim za upotrebu, međuograncima malih i srednjih preduzeća.

Naša poslovna ideja je ocenjena na takmičenju posloni plan "Venture 2000" (McKinsey, ETH Zürich) i od strane "Swiss Technology Award 2001" (nekoliko kantona Švajcarske).

Posetite iCapp www.icapp.ch
ili nas kontaktirajte telefonom +41 43 818 25 15
ili e-mail-om Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.