Chaos Group Official Partner

V-Ray 3.0 za Maya

 

Napravljen da zadovolji kreativne zahteve CG umetnika i savremenih proizvodnih linija, V-Ray 3.0 za Maya je potpun paket fizički zasnovanih osvetljenja, senki i alata za rendering tesno integrisanih u Autodesk ® Maya.

 

V-Rai 3.0 za Maya fokusira se na umetničku produktivnosti i isporučuje moćan novi set funkcija i poboljšanja kako bi se ubrzalo osvetljenje, pregled razvoja i rendering tokova posla.

 

Brže traženje zraka i rendering performanse

 

V-Ray 3.0 obuhvata niz sveobuhvatnih ubrzanja, a novo optimizovano jezgro pronalaženja zraka se znatno brže izvršava.

 

Brži odgovor

 

Koristeći novi moćni "Progressive Image Sampler", V-Ray 3.0 pruža trenutni odgovor umetnicima i čini osvetljenje i pregled razvoja bržim i mnogo intuitivnijim. Plus, V-Ray 3.0 može da kešira geometriju scene i tekstura između renderovanja za još brže iteracije.

 

Proizvodno orijentisani alati

 

V-Ray 3.0 je dizajniran da da umetnicima više kontrole i fleksibilnosti. Nove alati za uštedu vremena uključuju "Max Ray Intensity" za učvršćivanje sekundarnih zraka, "Probabilistic Light Sampling" koje određuje optimizovano uzorkovanje zasnovano na doprinosu osvetljenja, i "Render Mask" da precizira tačane regione renderovanja korišćenjem jedanog izbornog objekta ili maske slike.

 

Napredni likovi  istvorenja

 

Poboljšanja kod likova i stvorenja u radnom procesu uključuju optimizovanu  Kosu i krzno, podpovršinska rasejanja, i novi VRaySkinMtl osenčivač.

 

Tačan tok po boji

 

Poboljšani "V-Ray Frame Buffer" dodaje efekat sočiva i napredne korekcije boje za balans belekontrast, nijanse, zasićenost i balans boja. VFB je sada usidriv i podržava LUTs, ICC, i OpenColorIO kolor upravljanje bojama.

 

Obimni rendering

 

V-Ray 3.0 uključuje optimizovani Phoenix FD obimni osenčivač za renderovanje svih vrsta volumetrijskih efekata uključujući tečnosti, vatre, dima i toplotne izmaglice. "OpenVDB" rešetke i "Field3D voxel" podaci se mogu uvoziti i renderovati kao površine ili zapremine korišćenjem novog "VRaiVolumeGrid" čvora.

 

Proizvodno-spremni formati

V-Ray 3.0 podržava reznovrsne otvorene standarde i formate dokumenata uključujući OpenSubdiv, Alembic 1.5, "Deep Images" i OpenEXR 2.2, i programabilne osenčivače korišćenjem "Open Shading Language [OSL]".

 

Probajte demo verziju V-Ray 3.0 za Maya danas.

Maya benefits

© General Electric | VFX by Method Studios