Chaos Group Official Partner

Dizajnerski alati za modeliranjeRhinoCeros Line

Novosti. . .

Da bi bili efikasan dizajner danas, potrebani su vam alati za brz razvoj dizajna i precizna komunikacija sa svima u procesu istraživanja proizvoda, razvoju, marketingu i proizvodnji ili proces konstruisanja

 

Bilo da je reč o skici, crtežu, modelu ili samo ideji Rhino® obezbeđuje alate kojima možete precizno da modelirate vaša dizajnerska rešenja i učinite ih dostupnim za rendering, animaciju, drefting, inženjering, analizu i proizvodnju.

 

Rhino može sa kreira, edituje, analizira i konvertuje NURBS krive, površine i solide. Ne postoje granice u pogledu složenosti stepena ili veličine.
Ostale specijalne karakteristike uključuju:
Alate za 3-D modeliranje neograničenih slobodnih formi, kakve možete naći samo kod proizvoda koji koštaju 20 do 50 puta više. Možete da modelirate bilo koji oblik koji zamislite.

Preciznost koja je tako potrebna pri dizajniranju, izradi prototipa, u inženjerstvu, analizi, i proizvodnji bilo čega od aviona do nakita.
Kompatibilnost sa bilo kojim vašim softverom za dizajn, drafting (izradu skica), CAM, inženjering, analizu, rendering, animaciju i ilistraciju.
Čita i popravlja izuzetno zahtevne IGES fajlove.
Pristupačan. Toliko jednostavan za učenje i korišćenje da vam omogućava da se fokusirate na dizajn i vizualizaciju, a da vas pri tom ne zbunjuje.
Brz, čak i na običnom laptopu. Ne zahteva specijalan hardver.
Dostupan. Običan hardver. Kratka kriva učenja. Cena kao kod drugih Windows softvera. Nema troškove održavanja.

 

Isprobaj Rhino

 

Karakteristike

Preuzmite probnu verziju...


® Rhino je registrovani zaštitni znak kompanije Robert McNeel & Associates.